Cijene

Savjeti

Linkedin

Motivacijsko

Izradi CV

 

Životopis

Životopis.com.hr je mjesto koje je promijenilo moju karijeru u vremenu za koje nisam mislio da je moguće.

Naruči CV

Životopis - CV - Curriculum-Vitae

Izrada životopisa je najbolja investicija ...
250+
250+
Napravljenih CV-a
- 15%
- 15%
POPUST
Novo
Novo
Jednostavno & Pregledno
Linkedin profil
4
4
Člana tima
FAQ
FAQ
Česta Pitanja
Izvanredan dizajn s novim pristupom izrade životopisa.

Prvi korak prema
novom poslu

Životopis ili CV možete napraviti na hrpi online generatora, ali isto tako će ih tamo napraviti i 99% ostalih kandidata za posao. Današnji postotak pozvanih kandidata na razgovor za posao kreće se između 3 i 7 %. Povećanjem broja nezaposlenih taj postotak pada. Znači od prosječno 350 molbi poslodavac će pozvati 10-15 kandidata na razgovor.

Kako napisati životopis

<a href="korisni-savjeti">01.</a>

Izrada CV-a

Ovdje možete naručiti izradu životopisa koji će se isticati između stotina drugih i pružiti vam šansu da vas pozovu na razgovor - a onda je sve samo na vama. Jedinstveni životopis vam neće osigurati posao, ali vam može pomoći kod dobivanja istog. Koliko ste poslali molbi na koje vam se nikad nitko nije javio? Jeste li se zapitali zašto? Možda vaš CV nije bio dovoljno istaknut između stotinama drugih.
<a href="trendovi">02.</a>

CV kroz povijest

Trendovi kod pisanja životopisa - CV-a mijenjaju se tijekom vremena, podložni su promjenama i dosta su vezani uz trenutni način života i komunikacijskih sredstava. Mislimo tu na internet, e-mail komunikaciju, društvene mreže i brzinu te dostupnost informacija - na globalnoj i lokalnoj razini. Puno se promijenilo tijekom stotina godina koje su prošle od kada je Leonardo da Vinci stvorio prvi službeni životopis 1482. Izvorno se koristio kao pismo predstavljanja, a sada je to jedan od najvažnijih dijelova u procesu zapošljavanja.
<a href="korisni-savjeti/prednosti-profesionalne-izrade-zivotopisa">03.</a>

Prednosti pro CV-a

Zbog sadašnje gospodarske klime i intenzivne konkurentnosti na tržištu rada, izrada životopisa je nešto što je doživjelo dramatičnu promjenu u posljednjih nekoliko godina. Iako kažemo 'kupnja' životopisa, ono što mi zapravo nudimo je vrlo kompleksan proces, pri čemu ćete nam pružiti sve potrebne i relevantne podatke kako bi mogli napraviti kvalitetan CV, a životopis će biti konstruirana i pisan samo za vas. Ali ... je li to vrijedno plaćati da bi Vam mi pripremili vaš životopis?

Koji su to prvi koraci koje bi trebali napraviti ...

knjiga savjeti za izradu zivotopisa cv

Doći na razgovor za posao je prvi dio prema konačnom cilju - NOVOM POSLU. Cijeli proces sastoji se od tri važne cjeline. Prvi i osnovni bez kojeg neće biti ostala dva je kvalitetan životopis - CV koji šaljete potencijalnom poslodavcu.
Krenimo …

Za početak bilo bi dobro da si pripremite neke dokumente koji će vam biti od koristi kod pisanja životopisa.

Radna knjižica pomaže, iako ona više nije u upotrebi ali vam može dati uvid u točna vremena zaposlenja.

Diplome koje ste dobili na raznim tečejevima, a na njima su i nazivi tih tečaja te vremenski termini.

Resume - CV - Životopis

Životopis je dokument kojim osoba predstavlja sebe i svoje vještine. Resume - CV se koristiti za razne stvari, ali najčešće se koristi za pronalazak novog radnog mjesta.

Šta je životopis

Životopis ili biografija je književno djelo koje opisuje život nekog čovjeka, stvarnog ili izmišljenog.To je reklama za vas, a ne vašu autobiografiju. Vi želite određeni posao, vaš životopis je vaša prilika da skrenete pozornost na vas i ono što ste učinili.

Potrebno za napisati životopis

Nije lako napisati dobar životopis. Na jednu ili dvije stranice treba staviti cijeli svoj život, sva poslovna dostignuća, školovanja i radno iskustvo.

Pročitaj više

Šta kažu o nama

Neki od odgovora na naš upit nakon izvjesnog vremena od izrade CV-a

Boris V

Profesionalno i na vrijeme napravljeno. Kasnije sam zatražio da se napravi jedna promjena, napravljena je bez ikakvih problema. Toplo za preporučiti!

-Boris V
Ivana M

Na nagovor prijateljice naručila sam životopis i popratno pismo. Nakon javljanja na nekoliko oglasa dobila sam poziv na razgovor i ubrzo posao. Najbolja investicija do sada.

-Ivana M
Izrada Životopisa

info(@)zivotopis.com.hr

Adresa

Zagreb

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak
Ponedjeljak - Petak
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00