Cijene

Savjeti

Linkedin

Motivacijsko

Izradi CV

 

Životopis

Životopis.com.hr je mjesto koje je promijenilo moju karijeru u vremenu za koje nisam mislio da je moguće.

Naruči CV
Životopis - CV - curriculum-vitae

Korisni savjeti za pisanje životopisa - CV (curriculum-vitae)

Pokušat ćemo na jednom mjestu staviti sve korisne savjete za pisanje životopisa koji će vam pomoći da dođete do željenog cilja - RAZGOVORA za posao.
2 minutes reading time (310 words)

Prednosti profesionalne izrade životopisa

Prednosti profesionalno napisanog životopisa

izrada zivotopisa savjeti Prednosti profesionalno napisanog životopisa
Primjer dobro napisanog životopisa - CV


Profesionalni izgled i dojam: Velika većina naših HR konzultanata koji rade CV-usluge pisanja su profesionalci koji su dobri u onome što rade. Životopisi koji pripreme imaju odličan raspored i strukturna mjerila i cjelokupni profesionalni izgled. Ovu razinu profesionalnosti teško će postići prosječni tražitelj posla, koji, više nema, nego ima, prethodno iskustvo u pisanju životopisa.


Po mjeri i ciljano: stvarna sposobnost i stručnost naših HR konzultanata da marketinški pripremi Vaš životopis za određeni posao / industriju za koju se prijavljujete. To je ta "insider perspektiva" koja može imati značajan utjecaj na učinkovitost vašeg životopisa.


Jeftin i pristupačan: Ovisno o vašem proračunu, izradu životopisa možete dobiti od 259 kn pa na više. Troškovi se mogu vrlo značajno razlikovati ovisno o povijesti vašeg radnog mjesta, struke i posebnim potrebama. Međutim, moglo bi se tvrditi da je novac uložen u pisanje životopisa manji od 0,3 % godišnje plaće koju potencijalno dobivate na temelju njega.


Strateški: Vaš životopis je vaša osobna prodajna brošura i prvi dojam koji će potencijalni poslodavac imati o vama. Ima smisla, strateški, uložiti malo novca kako bi se taj početni korak napravio i otvorila se vrata novom poslu.


Uštedite vrijeme: Vi možete biti veoma zauzeta osoba koja nema vremena za čitanje knjiga ili članaka (kao što je ovaj !) kako bi se napravili sami svoj životopis; U tom scenariju bilo bi logično da izradu vašeg životopisa napiše netko drugi. To će vam uštedjeti vrijeme koje možete iskoristiti za druge aspekte traženja posla (npr. pripremanje za intervju za posao).


Brza isporuka: Vaš životopis će biti dovršen u roku od nekoliko dana.


100% Zadovoljstvo Garantirano: Opći standardi uključiti će konzultante koji rade na Vašem CV-u sve dok nisu u potpunosti zadovoljni sa uslugama koje radimo za vas.

 

0
Korisni savjeti kod pisanja CV-a - životopisa

Povezani postovi

 

Komentari

Nitko još nije komentirao. Budi prvi koji će ostaviti komentar
Already Registered? Login Here
Gost
Petak, 14 Prosinac 2018