Cijene

Savjeti

Linkedin

Motivacijsko

Izradi CV

 

Životopis

Životopis.com.hr je mjesto koje je promijenilo moju karijeru u vremenu za koje nisam mislio da je moguće.

Naruči CV
Životopis - CV - curriculum-vitae

Korisni savjeti za pisanje životopisa - CV (curriculum-vitae)

Pokušat ćemo na jednom mjestu staviti sve korisne savjete za pisanje životopisa koji će vam pomoći da dođete do željenog cilja - RAZGOVORA za posao.
1 minute reading time (288 words)

Kako ispravno napisati zamolbu za posao ili molbu za posao

Pisanje zamolbe - molbe za posao, kako je napisati da vas poslodavac pozove na razgovor

izrada zivotopisa savjeti Kako ispravno napisati molbu za posao

Vodič: kako napisati zamolbu za posao - motivacijsko pismo

Molba za posao, motivacijsko pismo ili zamolba za posao trebala bi se sastojati od 4 dijela:

Kontakt informacije - U molbi - zamolbi za posao moraju postojati Vaši kontakt podaci i podaci osobe kojoj šaljete molbu ili motivacijsko pismo

Uvod - U prvom dijelu svog pisma, napišite  poslodavcu poziciju za koju se prijavljujete te kako ste došli do oglasa. U ostatak ovog stavka trebali bi ukratko prikazati osnovne informacije o sebi, uključujući: stupanj, područje studiranja / stručnosti, te svojim ciljevima u karijeri, u smislu kako se to uklapa sa ciljevima tvrtke.

Prodajte sebe - Drugi dio treba odgovoriti izravno na opis posla koje je napisao poslodavac. Opisati kako se vaša dosadašnja iskustva na poslu, vještine i sposobnosti omogućiti da zadovoljite potrebe tvrtke. Da bi se to olakšalo, možete (i trebali bi) doslovno opisati sa riječima i frazama iz opisa radnog mjesta.
Napravite i korak više, učinite neka istraživanja o tvrtki i pokušajte saznati što oni rade - i zašto - s obzirom na trenutno stanje njihove industrije. U trećem stavku, objasniti kako se vi možete uklopiti u tu shemu, i pomoći gurnuti tvrtku naprijed i postići ciljeve za koje sumnjaju da mogu ostvariti.

Zaključak - Konačni odlomak se naziva "poziv na akciju". Obavijestite ih da bih željeli da se obavi razgovor sa vama. Recite im da ćete ih kontaktirati u roku od tjedan dana ako ne dobijete odgovor od njih. Zahvalite se na utrošenom vremenu za čitanje vaše molbe ili motivacijskog pisma. Stavite popis dokumenata koje prilažete.

Koliko košta izrada zamolbe za posao?

Oblikovanje životopisa i motivacijskog pisma za AT...
Online aplikacije za provjeru životopisa

Povezani postovi